Cindy Verschueren


Persoonlijke informatie
Cindy Verschueren
St. Hubertusplein 14
2845 Niel

37 jaar, gehuwd met Pieter, 2 dochters

Foto's

Klik op één van de foto’s om te vergroten ›


Contact informatie
Partijgegevens
Ondervoorzitter
Afdelingsbestuur
Vrouw & Maatschappij
Waar sta ik voor?

Ik woon al 15 jaar op het Sint-Hubertusplein, en dat is precies waar ik met onze partij wil staan : in het centrum van de maatschappij. De voorbije jaren was ik gemeenteraadslid, en in de vorige legislatuur (tot eind 2012) ook OCMW-raadslid.

Over mezelf:
Het lijkt een cliché, maar 2 kinderen, een echtgenoot en een zaak zorgen ervoor dat mijn dag goed gevuld is. Toch vind ik dat ik in een luxepositie verkeer door deze verscheidenheid. Daarom zet ik een deel van mijn vrije tijd in voor de Gezinsbond. In 2006 ben ik actief geworden in de Nielse politiek, met de ambitie om daadwerkelijk iets te betekenen in de partij en om de ervaring en kennis die ik heb ten dienste te stellen van de Nielenaars.  Als gemeenteraadslid (en OCMW-raadslid) werk ik elke dag mee aan een beter Niel. In augustus 2014 heb ik mijn mandaat als gemeenteraadslid een beetje noodgedwongen doorgegeven.De combinatie werk, gezin en actieve politiek was niet vol te houden.

Mijn uitzicht:
Een gemeente waar het goed is om te wonen, vraagt een gezond financieel beleid. Uw belastinggeld moet zo efficiënt mogelijk besteed worden en effectief een meerwaarde bieden. Dat is voor mij een absolute prioriteit!

Daarnaast ijver ik voor een goede gemeentelijke infrastructuur. Goed onderhouden wegen, voet- en fietspaden, op maat van de zwakste weggebruiker zijn mijn grote bekommernis.  Verkeersveiligheid en een goede mobiliteit beginnen bij een aangepaste infrastructuur.

De druk op onze open ruimte baart mij zorgen. Niel wordt in sneltempo volgebouwd. Dat zorgt voor meer inwoners en meer inkomsten, maar ook vergroot ook de nood aan dienstverlening, onderwijs en  mobiliteit. Hierin een nieuw evenwicht vinden en houden zal een enorme uitdaging zijn voor de toekomst. Daarom is een goede visie op waar we met Niel naartoe willen een absolute noodzaak. Dat uitzicht wil ik u, samen met onze andere kandidaten, bieden!