Bart De Winter

Lid Afdelingsbestuur, Lid dagelijks bestuur

  • Geboortedatum:

    25 september 1967

  • Geboorteplaats:

    Duffel

In de jeugdjaren actief lid/leider bij de scouts van Aartselaar en daarna nog enkele jaren als jin-leider bij Gidsen Sint-Jan Aartselaar. Vooral de stille en onopvallende types trokken mijn aandacht.
Toen onze eigen kids op de sint-hubertusschool zaten ook jarenlang actief lid van de ouderraad. Niet de spreker op de voorgrond, maar eerder de stille werker op de achtergrond.
Grootvader Frans ( Sooi) Bruynseels was de eerste burgemeester van de fusiegemeente Rumst. Omdat er naast hem ook nog verschillende andere familieleden actief waren bij CVP/ CD&V, zijn we ook met deze idealen opgegroeid.
Ben een optimist en een levensgenieter zowel van grote, maar ook kleine dingen. Een wandeling langs de dijk en doorheen onze Rupelstreek geeft mij energie en doet mij beseffen dat we in een mooie streek wonen.
Het is makkelijk om met grote populaire partijen mee te lopen, maar ikzelf voel me beter bij een kleinere partij waarbij ik zelf een eigen mening kan formuleren zonder op de vingers getikt te worden. Heb altijd sympathie gehad voor underdog-groeperingen, tenminste als die overeenkomen met mijn denken
Ik wil meewerken aan het behouden en bouwen aan een groen en gezellig Niel, met groene plaatsen om tot rust te komen ipv grote dure projecten.
Ook een Niel waar niet steeds de grootsprekers gehoord worden, maar waar ook de minderheden en zwakkere mensen uit onze maatschappij een stem hebben en gelukkig kunnen zijn.