Cindy Verschueren

Lid Afdelingsbestuur

  Als volbloed-ondernemer weet Cindy het wel: een gezin en een zaak zorgen ervoor dat haar dag goed gevuld is.
  “Toch vind ik dat ik in een luxepositie verkeer door deze verscheidenheid. Daarom zet ik een deel van mijn vrije tijd in voor de Gezinsbond. In 2006 ben ik actief geworden in de Nielse politiek, met de ambitie om daadwerkelijk iets te betekenen in de partij en om de ervaring en kennis die ik heb ten dienste te stellen van de Nielenaars.”
  Als gemeenteraadslid (en OCMW-raadslid) werkte ze elke dag mee aan een beter Niel, tot ze in augustus 2014 haar mandaat als gemeenteraadslid doorgaf aan Tom Bridts.

  Haar drive is ze echter niet kwijt: “Een gemeente waar het goed is om te wonen, vraagt een gezond financieel beleid. Uw belastinggeld moet zo efficiënt mogelijk besteed worden en effectief een meerwaarde bieden. Dat is voor mij als ondernemer een absolute prioriteit! Daarnaast ijver ik voor goed onderhouden voet- en fietspaden op maat van de zachte weggebruiker. Verkeersveiligheid en een goede mobiliteit beginnen bij een aangepaste infrastructuur.

  Ook de druk op onze open ruimte baart mij zorgen. Niel wordt in sneltempo volgebouwd. Dat zorgt voor meer inwoners en meer inkomsten, maar vergroot ook de nood aan dienstverlening, onderwijs en mobiliteit. Hierin een nieuw evenwicht vinden op maat van alle Nielenaren is een enorme uitdaging voor de toekomst.”

  Cindy woont al meer dan 15 jaar op het Sint-Hubertusplein, en dat is precies waar zij met CD&V wil staan : in het centrum van de maatschappij, midden tussen de mensen. Dat geldt ook voor haar professionele bezigheden als verzekeringsmakelaar: mensen ondersteunen als het nodig is en een bemoedigend schouderklopje geven als het goed gaat. Da’s ook haar rol als lijstduwer.